Cursussen & activiteiten

We bieden bij KV Hydronauten diverse cursussen aan en we zijn officiële opleidingslocatie van het Watersportverbond. Daarnaast organiseren we regelmatig activiteiten voor leden. 

wat doen we dan?

Aanbod cursussen en activiteiten

Kajakken is niet alleen in een boot stappen vooruit varen. Er komt veel techniek bij kijken en als je dat onder de knie hebt wordt het varen veiliger maar vooral veel leuker en makkelijker. Daarom bieden we in Leeuwarden diverse cursussen aan en zijn we officiële opleidingslocatie voor het Watersportverbond. 

Activiteiten zijn in een boot en buiten een boot. Denk aan een dagtocht naar de Weerribben, maar ook aan de jaarlijkse barbecue of pannekoekentocht die we organiseren. Allemaal zo gezond mogelijk, want we hebben gezond eten en drinken hoog in het vaandel staan bij KV de Hydronauten. 

Introductiecursus

Kanovaardigheid A

Kanopolo training

oliebollentocht

Doe mee! 

Word lid en vaar mee

De activiteiten van KV Hydronauten zijn alleen voor leden bij te wonen. Ook het cursusaanbod is alleen voor leden. Met uitzondering van de introductiecursus, die is voor geïnteresseerden. Neem snel contact op voor meer informatie. 

nieuwtjes

Nieuws en tochtverslagen

Regelmatig varen we tochten waarvan we verslagen maken. Ook verschijnt ieder kwartaal een nieuwsbrief, de Hydropsie. Hieronder lees je de nieuwtjes en tochtverslagen.