KV Hydronauten
SUP

SUP


Staand op een board peddel je door het water. In tegenstelling tot kajakken kijk je over het riet heen en heb je een ander zicht. Ook kijk je van boven het water in. Dat kan prachtig zijn Friese sloten, maar is vooral heel mooi als je op vakantie gaat naar tropische bestemmingen. Bij ons SUP je vooral in en om Leeuwarden en de Friese wateren.

SUP bij kanovereniging de Hydronauten

Stand up Paddling of suppen is een sport die uit het zonnige Hawaii is komen aanwaaien. Je doet de sport staand op een board met een peddel.

'+

De sport is lichamelijk inspannend, maar wordt voor velen toch als rustgevend ervaren. Ook is het een aanrader om in de branding te spelen met het board. Door het gebruik van de lange peddel is het besturen een stuk gemakkelijker dan op een traditioneel surfboard.

De lessen worden wekelijks aangeboden op de vereniging. Het zal gaan om kleinschalige lessen voor zowel beginners als gevorderden. Leden kunnen, net zoals met de kano’s, hun SUP Board stallen in een van de loodsen bij de vereniging of gebruik maken van de SUP boards van de vereniging in Leeuwarden.

SUP bij kanovereniging de Hydronauten

Lijkt jou het leuk om te suppen in Leeuwarden?

Wacht dan niet en kom gezellig langs bij KV de Hydronauten. Staand peddel je lekker door de grachten of ga je de Friese natuur in.

Neem contact op
Lijkt jou het leuk om te suppen in Leeuwarden?