KV Hydronauten
Lid worden?

Lid worden?


Dat kan! Als je lid wordt bij de Hydronauten kun je gebruik maken van clubmateriaal, vaar je mee met de tochten en op trainingensavonden, krijg je een ligplaats voor je boot en kun je voor gereduceerd tarief gebruik maken van het cursusaanbod.

Profiteer van de kennis van een vereniging!

Veel mensen denken aan verplichte kantinediensten als ze aan een vereniging denken. Maar dat is een achterhaalde gedachte. In ieder geval bij KV de Hydronauten. Bij kanovereniging de Hydronauten profiteer je juist van de kennis van de groep. De verschillende peddeldisciplines hebben allemaal een eigen Whatsapp-groep waarin kennis wordt uitgewisseld, afgesproken wordt om te varen en allemaal kajak gerelateerde plannen worden gemaakt.

Daarnaast krijg je een ligplaats, mag je gebruik maken van de clubmaterialen, kun je meedoen met alle clubactiviteiten en trek je voordeel van de vele jaren kajakervaring die de diversiteit aan leden heeft opgebouwd.

Als je actief meewilt werken binnen de vereniging ben je daarvoor uiteraard van harte uitgenodigd, maar hoeft niet. Ook als je eenmalig een keer een toertocht wilt organiseren: altijd welkom. Daarnaast moeten er ook klusjes gedaan worden, maar je bent vrij om te kiezen of je daarbij wilt helpen of niet. Kortom, geen verplichte kantinediensten.

Profiteer van de kennis van een vereniging!

Lidmaatschap KV Hydronauten

Een lidmaatschap kost €150 per jaar. Dit is inclusief één ligplaats voor kayak of sup. Dit is ook inclusief lidmaatschap voor de Waterschapsbond.

Ben je (op 1 juli) nog geen 21? Een jeugdlid betaald maar €75 lidmaatschap (50% korting).

Ben je al lid? Dan betaald een gezinslid maar €75 (50% korting).

Een extra ligplaats nodig? Dat kan voor €25.

  • Voor de sleutel van het boothuis vragen we €45 borg. Mocht je de sleutel kwijt raken, dan betaal je €10.
  • Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar, dus van 1 januari t.m. 31 december;
  • Beëindiging van het lidmaatschap dient uiterlijk op 30 november (van het lopend jaar) opgezegd te worden;
  • Het afmelden voor het lidmaatschap dient altijd per email (info@kvhydronauten.nl) of schriftelijk gedaan te worden t.a.v. het bestuur;
  • Jeugdlidmaatschap is t.m. leeftijd van 21 jaar; meetdatum 1 juli;
  • Korting voor gezinsleden is alleen geldig als de betreffende persoon ingeschreven is op hetzelfde woonadres als het hoofdlid;
  • Leden die het prettiger vinden om de contributie per maand, kwartaal of per halfjaar te betalen zijn verplicht een automatische betaling te regelen in overleg met de penningmeester.

Als je lid wilt worden vul dan het formulier hieronder in, of stuur een email naar info@kvhydronauten.nl.

Lidmaatschap KV Hydronauten

Lid worden

* deze velden zijn verplicht