Lid worden?

Dat kan! Als je lid wordt bij de Hydronauten kun je gebruik maken van clubmateriaal, vaar je mee met de tochten en op trainingensavonden, krijg je een ligplaats voor je boot en kun je voor gereduceerd tarief gebruik maken van het cursusaanbod. 

Profiteer van de kennis van een vereniging!

Veel mensen denken aan verplichte kantinediensten als ze aan een vereniging denken. Maar dat is een achterhaalde gedachte. In ieder geval bij KV de Hydronauten. Bij kanovereniging de Hydronauten profiteer je juist van de kennis van de groep. De verschillende peddeldisciplines hebben allemaal een eigen Whatsapp-groep waarin kennis wordt uitgewisseld, afgesproken wordt om te varen en allemaal kajak gerelateerde plannen worden gemaakt. 

Daarnaast krijg je een ligplaats, mag je gebruik maken van de clubmaterialen, kun je meedoen met alle clubactiviteiten en trek je voordeel van de vele jaren kajakervaring die de diversiteit aan leden heeft opgebouwd.

Als je actief meewilt werken binnen de vereniging ben je daarvoor uiteraard van harte uitgenodigd, maar hoeft niet. Ook als je eenmalig een keer een toertocht wilt organiseren: altijd welkom. Daarnaast moeten er ook klusjes gedaan worden, maar je bent vrij om te kiezen of je daarbij wilt helpen of niet. Kortom, geen verplichte kantinediensten.  

 

vragen?

Neem contact op als je nog vragen hebt over het lidmaatschap of schrijf je hieronder direct in.

inschrijven

Kosten lidmaatschap KV Hydronauten en inschrijven

Als je lid wilt worden, of eens een kijkje wilt nemen kan dat. Een lidmaatschap kost 150,- euro per jaar, dat is inclusief één ligplaats en gebruik van clubmateriaal. Tevens wordt je ingeschreven bij het watersportverbond en ontvang je het magazine Kanosport. 

Iedere extra ligplaats kost 25,- euro. Er zijn vaste momenten waarop wordt gevaren. 

Jeugdleden, onder de 18 jaar, betalen 75,- euro. En er is een familiekorting van 35% over het totaal als je met het gezin of stel lid wordt. 

Als je lid wilt worden vul dan het formulier hiernaast in.